Logo de la Villa les Cigales - Chambres d'hôtes à Quissac

Toerisme

Ontdekken la région en vélo ou à pied

Ontdek de régio op de fiets of te voet

Er is geen mooiere manier om de streek te verkennen dans op de fiets of tijdens een wandeling door deze prachtige groene natuur. De nieuw aangelegde "voies vertes" bieden jullie een mooie kans om op ontdekking te gaan.

Peddel over onze rivieren in een kano-kajak

Er zijn meerdere rivieren waar de kans wordt geboden om te genieten van de mooie natuur in de streek. Een sportieve uitstap zowel voor jong als oud !

Bezoek de Pont du Gard en Uzès

Uzès is zeker het bezoeken waard! Dit hertogdom is op cultureel vlak een topper maar ook voor iemand die op zoek is naar iets die origineel en handgemaakt is. Op een kwartiertje rijden vinden we de Pont du Gard, een romeins hoogtepunt !

Bezoek de lokale markten

Elke stad en elk dorpje heeft wel een plaatselijke markt, eenmaal per week. Ze bieden overheerlijke produkten aan maar ook leuke souveniers zijn altijd terug te vinden.

Op avontuur met de quad

Wie eerder een gewaagde sportieve uitstap zoekt, geen probleem. In Quissac kan je een uitstap met de quad reserveren! Een unieke ervaring in een uniek decor !

Dansen op de klanken van de lokale festivals

In Quissac en omstreken is het gans de zomer heerlijk vertoeven onder de typische zuiderse klanken van de lokale "férias". Proef van dit prachtig festival onder de zon, vaak voorafgegaan door de stierenlopen in de straten....

Ontdek de grote steden in de buurt

Prachtige steden in deze streek! Nimes, met zijn imposante arena en typische smalle straatjes bevolkt door prachtige winkeltjes! Montpellier, een stad waardig, makkelijk te bezoeken met het stadstreintje. Daarnaat is er ook Arles, Uzès...

Ontspan aan zee

Op ca 40 km van Quissac bevinden zich tal van prachtige kuststeden. Aigues Mortes met de roze zoutmijnen, le Grau du Roi als badstad, Palavas-les-Flots met zijn typische waterspelen, La Grande Motte, Sainte Marie de la Mer...allemaal gelegen in de prachtige Camargue !